28.09.16

День учителя - день професійної гідності

Шановні колеги, щиро вітаємо вас із професійним святом - Днем Учителя!
Сподіваємося, що не тільки цей день в школі приносить вам радість та натхнення! Хай вистачить сил, терпіння та бажання працювати на такій важливій та необхідній учительській посаді!
 
Хотілося б також сказати, що від кожного з нас залежіть, як саме суспільство ставитиметься до вчителів. І справа не лише в кричуще малій заробітній платі (про це вже багато сказано та й буде ще сказано) - людська та професійна гідність учителя вимірюється не лише нею!

Сьогодні багато близьких та незнайомих людей потребують нашої допомоги.Чи можна в цей час чекати на коштовні  подарунки, які
цього дня подарують нам учні (точніше, їхні батьки)?..  У багатьох випадках вони це зроблять щиро, намагаючись зробити щось приємне для вчителя, але невже наша радість у цей святковий день, увага та повага вимірюється лише подарунками  у сотні (тисячі) гривень?..

 До речі, на Facebook багато підтримки знаходить звернення Сергія Запісова. І добре, що це йде від самих учителів:



Кожний вирішить для себе, як відзначити  цей День Учителя. Хотілося, щоб він був справжнім святом учительської гідності та честі, днем професіоналів, які натхненно та завзято виконують свою дійсно благородну справу!
Зі святом вас, УЧИТЕЛІ!


І наостанок прийміть вітання від нашого друга та колеги Маргарити Григорівни Лещової:

Поклон земной, кудесник, наш Учитель!
Ваш труд невидим, ежедневный труд.
Вы будущего истинный строитель,
Вас дети любят, а уроки ждут.

Своей души любовь и вдохновенье
Талант, как клад, нашел и поддержал,
развив талант ученика, его уменье,
Учитель Человека воспитал.

 Поклон земной кудесник, наш Учитель!

 



Немає коментарів: