26.05.17

Учителі математики закінчили навчальний рік!

     Два тижні поспіль відбувалися випуски груп учителів математики - останні цього року.   19 травня 2017 року в групі № 96 курсів підвищення кваліфікації учителів математики відбулася конференція з обміну досвідом.
       
     Учитель-методист ХНВК № 45 «Академічна гімназія»  Ігор Віталійович Шевяков розповів про формування дослідницьких компетентностей учнів. Даний аспект був розкритий на прикладі використання алгоритмів евристик (підведення учнів до самостійного відкриття евристик).
      Цікавим також був тренінг, проведений учителем  вищої кваліфікаційної категорії, старшим вчителем» ХСШ № 62  Іриною Станіславівною Бондаренко. 
    Ірина Cтаніславівна розповіла про особливості
використання компютерної програми My Test, а потім учителі самі спробували складати та зберігати тестові завдання в різних форматах. Колеги із захватом взяли участь у тренінгу.

       

Вдячні вам, Ігорю Віталійовичу та Ірино Станіславівно, за цікаве заняття, яке ви провели завзято, емоційно, змістовно!

Сподіваємося, що ви, шановні вчителі, на згадку про курси  взяли не лише позитивні емоції, але й нові ідеї, знання, а також бажання творчо працювати зі своїми учнями

19.05.2017 р.





     А сьогодні, 26 травня, конференцією з обміну досвіду закінчилися заняття курсів підвищення кваліфікації гр.114. Особливу реакцію колег отримала вчителька Русько-Лозівського НВК Дергачівського району Ніна Федорівна Перекопська, яка продемонструвала цікаві можливості реалізації прикладної спрямованості курсу математики в сільській школі.


Учителька Харківської гімназії №169 Ольга Григорівна   Павлова розповіла  про те, як у їхньому навчальному закладі реалізується проект "Інтелект України", за допомогою якого можна розвинути інтелектуальні та творчі здібності дітей.
Ці виступи були сприйняті всіма присутніми із великим інтересом та зацікавленістю. 

Дякуємо вам, шановні колеги!
 Вітаємо із закінченням навчального року в школі і на курсах! 

Чекаємо на вас! 
Звертайтеся з усіма питаннями, які виникатимуть, через електронну пошту або кнопку зворотного зв'язку! 

Гарного вам відпочинку!



Немає коментарів: