16.04.16

Сучасне обладнання фізичного кабінету - це вже не фантастика!

   
 
14 квітня в обласній спеціалізованій школі-інтернаті "Обдарованість відбувся науково-практичний семінар «Використання цифрових вимірювальних комп’ютерних комплексів у навчальному процесі з фізики», який був підготовлений Харківською академією неперервної освіти, видавництвом "Розумники" та вчителями фізики шуоли-інтернату.
   Семінар розпочався цікавою презентацією про школу "Обдарованість", яку зробила її директор  Л.Г.Карпова.
    А далі присутні учителі фізики Харківської області поринули у світ нових технологій. Спочатку вони познайомилися з корисним програмним забезпеченням, що дає можливість на уроках природнеичо-математичних дисциплін легко та швидко працювати на інтерактивній дошці ( або на будь-які поверхні за допомогою інтерактивного проектора. 
   Керівник науково-методичного відділу мультимедійного видавництва «Розумники», науковий співробітник Інституту педагогіки НАПН України В.В. Рогоза показав
можливості такого обладнання, демонструючі конкретні приклади його використання на уроках фізики та математики.
   Основний час семінару було присвячено демонстрації програмно-апаратного комплексу цифрової лабораторії Einsteinтм: складання експериментальних установок з під’єднанням вимірників фізичних величин; налаштування програмного забезпечення; отримання та опрацювання експериментальних даних. 
Родзинкою семінару було ознайомлення з досвідом роботи з таким обладнанням учителів школи-інтернату Т.А. Суходольської та І.О. Петренко, яким допомагали їхні учні.






































Інші фотографії можна переглянути в фотоальбомі, розміщеному на сайті ХАНО

Немає коментарів: