26.11.17

Активна робота - запорука професійного зростання

С.В. Гриненко
     Протягом перших двох тижнів занять учителі фізики та астрономії наполегливо здобували нові уміння та навички в процесі занять курсів підвищення кваліфікації та спецкурсу.
Розв'язування цікавих задач з молекулярної фізики та термодинаміки з І.М. Гельфгатом, завдань з електродинаміки з М.О. Петраковою, графічних задач та дослідів з механіки та оптики з С.В. Каплун поповнили методичний багаж учителів. А заняття з астрономії з викладачами кафедри астрономії та космічної інформатики ХНУ ім. В.Н. Каразіна  хоч і були складними за змістом, але обов'язково впливатимуть на сприйняття особливостей сучасної науки та дозволять по-новому поглянути на навчання предмету в школі.
М.В. Похабова
      
   Сподіваємося також, що велика кількість практичних занять дозволила вчителям пропустити через себе нові технології, а також познайомитися з практичним досвідом своїх колег. Це були і задачі, і створення ментальних карт, і виконання експериментальних завдань, і робота з цікавими онлайн-ресурсами.
   Цікавий досвід учителів-майстрів С.В. Гриненко та М.В. Похабової допоможе колегам побачити нові горизонти власної діяльності.  
   Багато цікавого чекає на вас, шановні колеги, і в останній очний тиждень занять у грудні!


З деякими  інтерактивними вправами, створеними під час тематичного спецкурсу   ви можете
познайомитися за цим посиланням ( усередині є посилання  на інші роботи).

Погляньте, які цікаві ментальні карти ми робили під час педагогічної практики! ( для кращого перегляду кожного зображення потрібно пересувати "полотно" карти за допомогою миші).

Караченцева Н.М.



Богданова Т.В., Шостак Л.А., Павлова Н.О.


Добровольська Л.В Шаповал Т.Ф.


Шуба Т., Климець Г.


Лісова Н., Мазур А., Черкасова С.


Гусєв,А, Кримсалюк Р., Турчин І.


Черненко А.Ю., Шип М.А., Базан Н.Ю


Ткачов, Пилавова, Гриненко, Охрименко
https://coggle.it/diagram/WhfomS5OYgABqV3l/36796f9e3187d08882d252ad3a967f4a4382e7ef44d8beb176b8fa5885318288

Коломієць І.М., Гриценко М.О., Руда О.С.







Немає коментарів: