09.02.12

"КОСМОС И ЛЮДИ"


У середу, 7 лютого 2012 р., у Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна відбулася урочиста презентація книги " Космос и люди", яку було видано за підтримки Асоціації випускників, викладачів і друзів ХНУ імені


На презентацію збірки були запрошені академіки НАН України О. О. Коноваленко, В. М. Шульга (РАІ НАН України), ректор Інституту бізнесу і менеджменту проф. М. І. Бондаренко, ветеран Байконуру Ю. О. Гагарін, учений секретар НПП «Хартрон-Аркос» Ю. О. Кузнєцов, директор Харківського планетарію Г. В. Желєзняк, а також група учителів на чолі із зав.кафедри методики природничо-математичної освіти ХАНО С.В. Каплун.


Головуючим на цій презентації був ректор ХНУ імені В. Н. Каразіна, член-кореспондент НАН України і НАПН України проф. В. С. Бакіров
Укладачі і автори збірки професори Ю.В. Александров та Д.Ф. Лупішко підготували цікаве презентаційне повідомлення про зміст цієї книги.
Серед виступаючих назвемо ще Юрія Олексійовича Гагаріна (!) та Ігоря Юрійовича Ненашева










Для ознайомлення з матеріалами цієї чудової книжки звертайтеся на кафедру!

Про цю презентацію можна також прочитати і на сайті газети "Время".

Професійний фотозвіт про цю презентацію можна переглянутий на сторінці Асоціації.



















1 коментар:

Кафедра МПМО сказав...

Шановні колеги, для ознайомлення з цією книгою звертайтеся також до керівників РМО учителів фізики м. Харкова і на кафедру!