18.09.15

Підтримуємо ЗНО - 2016!

Шановні колеги! Сподіваємося, що ви розумієте роль зовнішнього незалежного оцінювання в нашій освіті. На жаль, сьогодні ЗНО-2016 знаходиться під загрозою. Тому пропонуємо вам підписати петицію Президенту ( складено Громовим В.В.) щодо забезпечення проведення ЗНО.:

   Запровадження зовнішнього незалежного оцінювання є чи не єдиною з успішнішою реформою у сфері освіти за останні два десятиліття. У цьому році система незалежного тестування зробила значний крок у своєму розвитку. Згідно з рішенням колегії МОН, наступного року окрім обов'язкового для всіх тестування з української мови і літератури, майбутні випускники обов'язково мали б складати ще два — тестування з англійської та тестування з математики чи історії (на вибір). Та ситуація яка зараз склалась навколо Українського центру оцінювання якості освіти ставить під сумнів можливість
успішного проведення ЗНО-2016.
    

Зараз робота Українського центру оцінювання якості освіти практично паралізована, а підготовка до проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році призупинена (директор центру його заступник відсторонені від роботи, вилучення правоохоронними органами частини серверного обладнання унеможливили доступ до баз даних і програмного забезпечення працівникам центру, з огляду на непевну ситуацію звідти йде відтік професіоналів, не вирішуються питання із організації тендерів на закупку потрібного обладнання тощо).
 

З огляду на це, просимо підписати відповідний указ, який би передбачав комплекс невідкладних заходів для відновлення нормальної роботи Українського центру оцінювання якості освіти та запустив технологічний процес проведення зовнішнього незалежного оцінювання -2016.


Колеги, для підписання цієї петиції потрібно пройти просту процедуру реєстрації на сайті петицій

Проявимо свою громадянську  та педагогічну позицію!
 

1 коментар:

ЗНО сказав...

Дякую за статтю!