01.07.16

"Довгий хвіст" EdCamp Ukraine - 2016




      
     Сподіваємося, багато з вас чули про надзвичайно цікаву подію цієї весни - Другу національну (не)конференцію EdCamp Ukraine, що відбулася 9-10 квітня у Харкові. У короткому повідомленні неможливо розповісти про цей захід, тому рекомендуємо вам зайти на сайт edcamp.org.ua, а також переглянути відео цікавих сесій, що викладено на каналі EdCamp на YouTube.
     Головне гасло   EdCamp - Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! - вже стало гаслом та способом життя багатьох учителів України, у тому числі, й Харківщини. 
     Важливою особливістю  EdCamp є те, що після (не)конференції нічого не закінчується: "довгий хвіст" спілкування, думок, почуттів та нових планів продовжує бентежити її учасників.
     На згадку про  EdCamp у ВГ "Основа" вийшов спеціальний
випуск журналу "Педагогічна майстерня" (№6,червень 2016), присвячений квітневому заходу. Знайдіть та прочитайте його, і ви теж почнете мріяти про участь у наступному EdCamp-2017!
Серед багатьох незвичних та цікавих матеріалів там розміщено й плакати для фотосесії EdCamp ( вони доступні за посиланням, наведеним у журналі), зміст яких пов'язаний з Цілями старого розвитку ООН
Нам дуже хотілося поділитися з вами деякими з них: 




Немає коментарів: