26.08.16

Методична студія вчителів фізики - 2016



    26 серпня 2016 р. в межах обласного педагогічного тижня відбулося засідання методичної студії вчителів фізики - керівників Р(М)МО, на якому були присутні й вчителі деяких шкіл-інтернатів (усього 50 учасників). Головними питаннями, які обговорювалися під час цього заходу, були особливості компетентнісного підходу в навчальному процесі з фізики та концепція Нової української школи (Каплун С.В.), зміни в програмі з фізики для 10 класу (рівень стандарту), а також результати навчання фізики та астрономії в Харківській області та Харкові за 2015/2016 н.р. і підготовка до участі в дослідженні PISA-2018 (Федченко С.Г.)

Цікавим етапом роботи студії було ознайомлення з можливостями використання сучасного цифрового обладнання кабінету фізики (Петренко І.О., учитель вищої кваліфікаційної категорії, учитель-методист КЗ «Обласна спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Обдарованість» Харківської обласної ради» та ст..вчитель того ж закладу Суходольська Т.О.)

Навчально-методичний комплект з фізики для 8 класу видавництва «Ранок» представила вчитель-методиcт СШ № 156 Туманцова  О.О; особливливості співпраці видавництва «Основа» та вчителів фізики описав головний редактор журналу «Фізика в школах України» заслужений учитель УкраїниНенашев І.Ю.

Нормативні та ілюстративні матеріали методичної студії можна завантажити...
за цим посиланням. (Примітка. Для зменшення «ваги» архіву презентації збережено у форматі pdf. Для завантаження натисніть"стрілочку" праворуч згори)).


Нижче - невеличкий фоторепортаж з цієї методичної студії (для збільшення клацніть по фото)





















Немає коментарів: