02.09.16

Зустрічайте: нові посібники для вчителів математики та біології!

   
Шановні колеги! Вийшов із друку довгоочікуваний методичний посібник для вчителів математики. У ньому представлено: проектування сучасного уроку математики (зокрема, особистісно орієнтованого), особливості методики проведення ефективного уроку математики, підготовка учнів до ЗНО, шляхи реалізації виховного потенціалу уроку математики.
    У другій частині посібника ви знайдете 150 прикладних задач різного змісту: фізичного, хімічного, біологічного, економічного та ін. Задачі пропонуються як для основної, так і старшої школи. Сподіваємося, що посібник вам допоможе в роботі. 
 Іще новина для вчителів біології: вийшов з друку  «Методичний порадник для вчителів біології». Він складається з розділів:
Ефективний урок; Підготовка вчителя до навчального процесу; Виховний потенціал уроку; Екологічна освіта школярів; Підготовка до ЗНО. 
     До  складу цього порадника ввійшла також  значна кількість додатків у вигляді методичних розробок, порад, рекомендацій, які вчителі біології зможуть використати у своїй діяльності.
Придбати ці посібники ви зможете за
адресою: вул. Світла, 41, Центр професійного розвитку працівників освіти.
      З питаннями звертайтеся за допомогою форми зворотного зв'язку  (див.зелену кнопку зліва)  або  за e-mail:  kafedrampmo@gmail.com

2 коментарі:

Жижченко І.Я. сказав...

Посібник для вчителів математики дуже сподобався. Багато корисної інформації. Щиро дякую авторам за кропітку роботу.

Кафедра МПМО сказав...

Дякуємо, пані Інно,завжди приємно дізнаватися, що праця не була даремною ))
Успіхів Вам!