15.12.16

Деякі результати: навчання, спілкування, подолання, задоволення!..

    9 грудня завершилися курсові заняття групи учителів фізики. Специфікою цих занять була активна співпраця та взаємонавчання. Особливе зацікавлення в учителів викликала можливість на практиці ознайомитися з використанням ІКТ у  навчальному процесі. 
   За допомогою своїх смартфонів вони виконували тести, через QR-коди виходили на цікаві фізичні досліди, створювали ментальні карти, планували учнівські навчальні проекти  тощо.
   Розв'язування експериментальних задач та захист отриманих результатів продемонстрували нові можливості для організації самостійної роботи своїх учнів.
       А ось з цієї mind map можна дізнатися, яким побачили весь період навчання слухачі (робота Трикоз Н.В.та Ляпіної О.Д ).  Для кращого перегляду розкрийте картинку на весь екран або збільште її за допомогою повзунка в правому верхньому куті.
      З іншими роботами слухачів можна ознайомитися...
на нашому сайті "ІКТ-учителю".




Цікавим завершенням занять була підсумкова конференція, на якій своїм досвідом роботи поділилися 
О.Ю. Севастьян (про участь у ювілейному XXV Всеукраїнському турнірі юних фізиків), А.Л. Ляшенко (про особливості використання електронного конструктора "Знаток") та Н.С. Щегельска (про специфіку роботи в спеціалізованій школі).


 


















А далі.... Ви самі знаєте, що з цим робити:






Немає коментарів: