09.01.17

Закінчилися наші зимові "канікули"



   Двотижневий проміжок між першим та другим семестрами наша кафедра провела не в Куршавелі/Буковелі, не біля єгипетських пірамід або в Парижі 😊, а на виїзних тренінгах з підготовки учителів до ЗНО в Харківській області. У заходах для вчителів хімії та біології активну участь взяли викладачі О.В. Харченко та В.М. Дронова, які спільно з методистами проводили заняття в Балаклеї, Пісочині та Чугуєві. (Зауважимо, що до цього викладачі кафедри З.І. Кравченко та Л.В. Колесникова неодноразова брали участь у виїзних тренінгах для вчителів математики).
   Останнього тижня грудня Т.В.Попова провела семінар для вчителів математики Московського району, про що ми вже розповідали.
   А ще ми активно працювали з матеріалами до нових навчальних занять, створювали нові програми тематичних спецкурсів (С.В. Каплун, З.І. Кравченко) і готували інші навчально-методичні матеріали.
  Також  ми повернулися до кафедральної традиції - провели зимовий
семінар, на якому обговорили особливості впровадження компетентнісного підходу до навчання (З.І. Кравченко) та організацію навчальної роботи за допомогою блогу та сайту, а також опрацювали деякі нові можливості застосування ІКТ під час навчальних занять курсів підвищення кваліфікації та спецкурсів ( С.В. Каплун).
    Ми готові до зустрічі на заняттях ІІ семестру, наші колеги - вчителі природничо-математичних дисциплін! 



Немає коментарів: