26.02.17

Майстер-клас та інші заняття

    Минулого тижня закінчилися заняття курсів підвищення кваліфікації вчителів фізики, одним із яскравих моментів яких був майстер-клас із технології розвитку критичного мислення, проведений С.В. Бурдинім. Після ознайомлення із деякими прийомами цієї технології вчителі мали можливість самостійно спробувати застосувати їх у певній практичній ситуації.
   Сподіваємося, що ці курси запам'ятаються й цікавими задачами з основних розділів курсу фізики, обговоренням експериментальних
задач, опануванням деяких напрямів застосування ІКТ та іншими корисними заняттями. Упевнені, що кожен мав змогу отримати  важливу для себе  інформацію, набути нових навичок.

     Спецкурс із розв'язування фізичних задач навіть у скороченому форматі надав можливість ознайомитися з новими підходами до розв'язування задач на гармонічні коливання, на закони збереження, застосування елементів математичного аналізу до розв'язування фізичних задач.
  

    Сподіваємося, що спілкування з викладачами Академії та запрошеними фахівцями, відомими широкому загалу вчителів України, сприятиме підвищенню фахового рівня педагогів.



    Сподіваємося також, що через брак часу, навантаженість та й інші проблеми, учителі все ж таки не забудуть зміст цих занять та зможуть  використати в своїй діяльності :)




















Немає коментарів: