27.12.17

Завершили навчання вчителі математики та природознавства

   Минулого тижня завершили навчання  вчителі математики та природознавства.
   Група вчителів математики була наймолодшою серед інших груп математиків цього року. Завзяті, креативні, працездатні, вони брали активну участь у проведенні занять.
     З особливою цікавістю вчителі слухали лекції професора Є.П. Неліна, присвячені особливостям підготовки до ЗНО з математики та розв’язуванню нестандартних математичних задач.
    А хіба можна було забути майстер- класи проведені Фішензон І.Ю. (використання ігрових технологій на уроках математики) та Полуектовим Ю.Ю. (GeoGebra на уроках математики)?.. Приємно, що у нас в школах працюють такі досвідчені вчителі та талановита молодь! Успіхів вам!
   У середу 21 грудня закінчилися короткотривалі курси підвищення кваліфікації вчителів за напрямом «Природознавство». Традиційно на підсумковій конференції вчителі обмінялися досвідом навчання предмету.

   Усі присутні були в захваті від розповіді вчителя Шевченківської ЗОШ № 1 Н.В. Вітковської про організацію навчання п’ятикласників з використанням їхніх ґаджетів під час роботи в групах.Наприклад, результати пошуку інформації школярі представляли як відомості про певну планету «прибульців» на планету Земля.

   Не менш цікавим було повідомлення вчителя Харківської ЗОШ № 49 О.В. Триполко про можливості використання у навчанні природознавства електронних засобів навчання.
Сподіваємося, що навчання на курсах та обмін досвідом з колегами всім стане в нагоді в подальшій роботі в школі!

Немає коментарів: