15.01.18

Старт вчителів математики у 2018 році

  
     Успішно розпочалося навчання на курсах підвищення кваліфікації у 2018 році. Початок поклали вчителі-майстри (учителі вищої кваліфікаційної категорії; багато з них мають звання «Старший учитель», учитель-методист), які з цікавістю слухали лекції, брали участь у практичних заняттях, активно ділилися власним досвідом.  Наприклад, Л.В.Шаповалова розповіла про графічний спосіб розв’язування систем рівнянь і нерівностей з параметром.
      Особливо сподобалися вчителям-методистам лекції, прочитані професором Є.П. Неліним (особливості розв’язування нестандартних математичних задач як засіб розвитку креативності учнів), зав. кафедри С.В.Каплун (використання інноваційних технологій: практичний аспект), викладачем Т.В.Поповою (використання взаємозв’язків імовірнісно-статистичної зміствої лінії математики), старшим викладачем З.І. Кравченко (методика формування математичних понять).
  Нам дуже приємно, що досвідчені, наполегливі вчителі математики відкриті до навчання, що їм було цікаво й на заняттях, присвячених дистанційній освіті.

   


Наші майстри, ми вас чекаємо на курсах підвищення кваліфікації! Дуже приємно і цікаво з вами працювати! 


5 коментарів:

Unknown сказав...

Действительно много ценного и полезного - решение заданий с параметрами ( если честно, не далеко не все учителя владеют темой в совершенстве), использование гаджетов на уроках - вообще бомба!

блог учителя математики Жадан Л.М. сказав...

Дійсно, перший тиждень курсів пройшов дуже продуктивно і цікаво. Я отримала великий заряд позитиву, ентузіазму, багато корисної інформації, познайомилась і поспілкувалась з колегами. Дякую всім викладачам кафедри!🙂

Полтавська Оксана сказав...

Щира подяка викладачам кафедри методики природничо-математичної освіти Харківської академії неперервної освіти за організацію та проведення першого очного тижня курсів за напрямом "Математика"! Нові зустрічі, дружня атмосфера, професійно компетентні викладачі, інноваційні новинки, корисні та повчальні інформаційні та презентаційні матеріали, методичні рекомендації - прекрасна можливість росту вчителя. З нетерпінням чекаю на зустріч!
P.S.Якщо ви бажаєте якісно та професійно підвищити свій кваліфікаційний рівень вчителя математики, рекомендую вам стати слухачем курсів підвищення кваліфікації за напрямом "Математика" КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти"!

Unknown сказав...

Шановні колеги! Приєднуюся до коментарів Оксани Василівни, Олени Кушнарьової та Жадан Л.М. До нових, цікавих зустрічей протягом другого очного тижня.

Шаповалова Л.В. сказав...

"Вік живи - вік учись" повторюю я , слухаючи лекції викладачів курсів. В них завжди отримую для себе цікаву та корисну інформацію щодо методів розв'язування задач та методики викладання того чи іншого матеріалу. Дякую всім викладачам кафедри!
З повагою Шаповалова Л.В.