13.04.18

Перевернута чергова сторінка навчання...

    13 квітня 2018 року закінчилися навчальні заняття курсів підвищення кваліфікації вчителів математики та біології.
    У цих групах окрім курсових занять, зміст яких було оновлено та розширено, учителям було запропоновано навчання на цікавих тематичних спецкурсах. 
    Так, учителі біології поглибили свої знання на заняттях спецкурсу "Розв'язування ключових задач курсу біології"
     Учителі біології з  вищою кваліфікаційною категорією та педагогічними званнями мали можливість замість комплексної контрольної роботи оприлюднити свій педагогічний досвід. Презентація цього досвіду відбулася в останній день занять під час підсумкової конференції . Цікаві роботи представили, викладач Лозівської філії ХДАДК Анатолій Андрійович Крисак та учитель ХЗОШ № 59 Інна Олександрівна Уварова. 
     
    Протягом усього періоду навчання на курсах учителі математики із зацікавленням слухали лекції та брали участь у практичних заяттях з методики навчання математики, інноваційних педагогічних технологій, психології, а також занять тематичного спецкурсу «Методичні та організаційні особливості підготовки учнів до ЗНО з математики». 
     В останній день курсів відбулася конференція з обміну, на якій вчителі з великим інтересом слухали виступ вчителя математики ЗОШ № 168 Тетяни Миколаївни Довгополої про особливості організації навчання в школах Великобританії. Безумовно, в сучасних умовах, вчитель математики не може обійтися без використання ІКТ, і тому дуже актуальним був тренінг, який провела Світлана Сергіївна Козлова (учитель математики Харківської гімназії № 46 ім. М.В. Ломоносова) з використання ресурсу Go Pollock. Вчителі з гарним настроєм і позитивом завершили курси підвищення кваліфікації!
     Зичимо вам подальших успіхів, шановні колеги!   
  Чекаємо на ваші відповіді в підсумковій анкеті "Підсумки курсів: враження та пропозиції"!

Немає коментарів: