19.06.18

Учителі математики та хімії закінчили навчальний рік кафедри

   
    15 червня 2018 року закінчилися навчальні заняття курсів підвищення кваліфікації вчителів математики та хімії - останні цього навчального року.
    У  групі вчителів математики окрім курсових занять учителями було обрано навчання на тематичному спецкурсі «Функціонально-графічний підхід до розвязування завдань з параметром та модулем»,  що є складовою поглибленого професійного модуля програми.  Таким чином учителі математики мали можливість розширити свої знання про особливості методики викладання доволі складної теми основної та старшої школи.
https://www.live-new.com/geogebra/
    
   Під час конференції з обміну досвідом педагоги із зацікавленням обговорювали методичні особливості використання систем динамічної математики, зокрема GeoGebra, про які розповів учитель математики Червонохвильського НВК Великобурлуцького району І.В. Ніколаєв.

   Під час курсових занять учителів хімії було проведено хімічний квест з використанням QR-кодів. Хоча не все вдалося зробіти ідеально, але перший
такий досвід допоможе вчителям використовувати цю технологію на своїх уроках.

     Останній день занять також був насиченим і колеги мали нагоду розвинути свою компетентність щодо користування редакторами формул для створення формул органічних сполук.
   На конференції з обміну досвідом слухачі з цікавістю слухали Л.Ф.Гребенюк, яка поділилася досвідом організаціії роботи з обдарованими учнями, їх підготовкою до олімпіад, турнірів, підготовки роботи в МАН тощо.

Навчальний рік закінчено!
Дякуємо вам за увагу, шановні колеги, і зичимо гарного літнього відпочинку!


Немає коментарів: