17.10.19

    11 жовтня 2019 року перша група вчителів математики та інформатики завершила навчання на курсах підвищення кваліфікації (куратор – З.І. Кравченко). Приємно відзначити, що в групі було багато молодих учителів і що в колективі склалися доброзичливі, товариські стосунки.
  За час навчання на курсах та тематичному спецкурсі вчителі ознайомилися з актуальними питаннями методики навчання математики (Є.П. Нелін, З.І. Кравченко.), з основами програмування в шкільному курсі інформатики (Н.В. Оліфіренко), використанням спеціального програмного забезпечення уроків математики (Т.В. Попова.) та ін. 
    Усі заняття проходили в діалоговому режимі, вчителі завжди охоче
вступали в дискусію та ділилися своїм досвідом. Зокрема, В. А. Мирошниченко (вчитель вищої категорії Куп’янської ЗЗСО № 6) розповіла про свій досвід розв’язування задач з використанням методу відрізків, що колегам-вчителям було дуже цікаво.
Паніотов В.В.

    Закінчилося навчання на курсах проведенням конференції з обміну досвідом, на якій М.О. Толстік розповів про активну участь педагогічного колективу у всіляких проектах.
    З гарним настроєм, піднесені вчителі залишили курси.
    
Невичерпної енергії, наснаги, успіхів вам, шановні наші колеги! Ми завжди вам раді і чекаємо на вас!

А для удосконалення змісту та форм організації курсових занять просимо вас заповнити анкету про ваші враження та пропозиції – для нас це дуже важливо!

Немає коментарів: