07.12.19

Цього разу випускники - вчителі біології та хімії

29 листопада закінчилися курсові заняття вчителів, що навчалися за напрямом «Біологія. Хімія». Під час занять окрім розгляду важливих питань методики навчання біології та хімії, вчителі мали нагоду випробувати  в дії новітнє цифрове обладнання – вимірювальну лабораторію Einsteinтм. На заняттях було продемонстровано деякі можливості використання цього обладнання  під час уроків біології, екології, хімії.

 Сподіваємося, що також цікавими для вчителів були заняття, присвячені сучасним освітнім трендам та особливостям використання дидактичних ігор.

 Цікаво пройшла конференція з обміну досвідом, під час якої педагоги також мали можливість ознайомитися з практикою використання цієї лабораторії школярами разом з учителем. Свій, доволі вже багатий досвід,  оприлюднив учитель вищої категорії Люботинської спеціалізованої школи–інтернату  «Дивосвіт» Олександр Володимирович Дворнік. Він розповів про
свій досвід використання цифрового обладнання для вивчення учнями навколишнього світу, а також  продемонстрував цікаві матеріали, присвячені цій діяльності.

Паралельно з курсовим навчанням значна кількість вчителів навчалась на тематичному спецкурсі «Розв’язування ключових задач курсу біології», до викладання на якому були залучені фахівці з ВНЗ м. Харкова. Запропоновані до розгляду  задачі стосувались молекулярної біології, екології та генетики. Також під час занять спецкурсу було розглянуто особливості нової систематики живих організмів.
           Сподіваємось, що усі заняття не пройшли для педагогів дарма. Одержану інформацію та нові ідеї вчителі використають у своїй діяльності і це допоможе їм мотивувати дітей до навчання та ефективніше їх навчати. 
Зичимо усім педагогам наснаги в роботі. 
Чекаємо на ваші відгуки та пропозиції в підсумковій анкеті!

Немає коментарів: