26.03.20

Фізики-першопрохідці!

pixabay.com
         Сьогодні закінчилося навчання на курсах підвищення кваліфікації учителів фізики, яке відбувалося в нових, критичних умовах не лише для нас, але й для країни. І якщо заняття першого очного тижня відбувалися, як планувалося, то далі знадобилося шукати способи гідного закінчення занять, через введений загальнонаціональний карантин
.
   


   Сподіваємося, що вчителям все ж таки запам'яталося живе спілкування на початку курсів, коли вони обговорювали формувальне оцінювання та брали участь у ротації станцій, розв'язували задачі підвищеної складності та обговорювали питання навчання електрики.
     А далі нас всіх чекав дистанційний етап курсів, який перейшов у "тотальну мережу". Доводилося самостійно ознайомлюватися з підготовленими викладачами презентаційними матеріалами, а також переглядати спеціальні відео, в яких була спроба організувати самостійну практичну роботу. З нашого боку це теж потребувало
значних  зусиль у намаганні підготувати цікаві та корисні матеріали.
   
     


    Закінчилися курси Zoom-конференцією. І хоча в ній взяла участь не вся група, ми все ж сподіваємося, що така чудова можливість онлайн-спілкування буде обговорюватися та запроваджуватися.
    











Просимо вас, шановні колеги, надати нам зворотний  зв'язок щодо вашого навчання на цих курсах і заповнити підсумкову анкету. Для нас це дуже важливо!

ЗИЧИМО ВАМ ЗДОРОВ'Я ТА ПОДОЛАННЯ УСІХ НЕГАРАЗДІВ, ЯКІ СПІТКАЛИ НАС СЬОГОДНІ!




 

1 коментар:

Unknown сказав...

Дякую за корисні і цікаві курси! Добуті знання та навички обов'язково знадобляться усім слухачам в професійній діяльності. Це новітні методи проведення уроків, володіння сучасними цифровими технологіями, проведення дистанційних уроків та багато іншого.