17.10.20

Фізики закінчили навчання на курсах

      15 жовтня 2020 р. закінчила навчання група учителів  фізики Харкова та Харківської області. Цього разу навчання відбувалося за очно-дистанційної (змішаною) формою навчання.
Під час занять учителі фізики мали можливість опрацювати презентаційні матеріали викладачів Академії, взяти участь в онлайн-заняттях, а також індивідуальних консультаціях
    Особливістю цих курсів буле також відносно активне обговорення питань на форумі курсу, виконання додаткових практичних завдань та тестів ( за бажанням). Наприклад, цікаві фізичні задачі компетентнісного змісту запропонувала учитель Харківського ФМЛ №27 Н.Г. Шляхова. Активну участь в створенні ментальних карт та хмар тегів взяли учитель Ізюмської школи №10 Л.О. Суховєєва,  учитель "Опорної школи  Оскільський ліцей" Ю.В.Євченко, учитель Харківської ЗОШ №139  С. Ю. Панова, викладач Харківського природоохоронного фахового коледжу І.В. Кутукова,   учитель  КЗ "Мартівський ліцей" Курдиманова Л.І., учитель Введенького НВК Чугуївського району  Д.В.Карман. Деякі з цих робіт подані у цьому повідомленні.

Кутукова І.В.
    На онлайн-конференції, яка підсумовувала курсові заняття виступили учитель Лозівського НВК №10 М.М.Сушко, учитель Великокомишуваської ЗОШ І-ІІ ступенів Барвінківської районної ради А.Г.  Рибенцева, а також учителі Харківського ФМЛ №27 І.М. Колупаєв та Н.Г. Шляхова.  Можливо, таке живе спілкування всієї групи є найбільш  яскравим елементом всіх курсових занять!
 



Панова С.Ю.
Карман Д.В.



Курдиманова Л.І.




І наостанок ще попрацювали з простою онлайн-дошкою linoit ( до речі, ви ще можете її доповнити!)). Також просимо заповнити підсумкову анкету!

Успіхів і здоровя вам, шановні колеги! Сподіваємося, що ви зможете використати набуті зання та з гарним настроєм втілювати їх у своїй праці в школі!

Немає коментарів: