19.11.20

Навчання на короткотривалих (фахових) спецкурсах

   Початок листопада був насичений для вчителів, які окрім основного навчального  предмета викладають ще й інші. Для них за дистанційною формою навчання відбулися заняття короткотривалих (фахових) спецкурсів за напрямами "Біологія", "Математика", Хімія", "Астрономія" і "Природознавство".
    Ці заняття в концентрованого вигляді подавали матеріал, що відповідає основному змісту навчальних предметів. До занять були залучені викладачі нашої кафедри, методисти Академії, а також провідні вчителі Харкова і викладачі Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна (кафедра астрономії та космічної інформатики).
   Окрім презентаційних матеріалів вчителі мали можливість взяти участь в онлайн-заняттях, виконувати інтерактивні завдання, консультуватися з викладачами.

    Ми сподіваємося, що кожен зміг отримати корисну та цікаву для себе інформація, а також побачити нові можливості організації дистанційного навчання.А вчителі астрономії навіть спільно попрацювали, заповнюючи онлайн-дошку Padlet. (до речі, хто це ще не зробив - можна ще попрацювати)


   Зичимо вам, шановні колеги, здоров'я та подальших успіхів у вашій важливій вчительській роботі! Чекаємо на ваші пропозиції у підсумковій анкеті - це для нас дуже важливо!
Дякуємо!

Немає коментарів: