11.02.21

Чергові випуски навчальних груп

   

    10 лютого 2021 року закінчилися навчальні заняття трьох груп учителів: основних - для учителів фізики, математики та спецкурсу для вчителів математики.
   Навчання в основних групах відбувалося  протягом 8 днів за оновленими тематичними програмами  "Сучасні технології в умовах дистанційного та змішаного навчання (фізики, математики). Учителі опановували не лише нові методичні підходи до навчання предметів, а також знайомилися із сучасними можливостями цифрових ресурсів, зокрема й мобільних додатків, онлайн-дошок, систем динамічної математики тощо. Заняття відбувалися за дистанційною формою; при цьому деякі з них відбувалися в онлайн-режимі. Дякуємо колегам з провідних загальноосвітніх закладів Харкова, зокрема ХФМЛ №27 (М.О. Петракова) та наукового ліцею-інтернату "Обдарованість (І.О. Петренко),  та особливо професору ХНПУ ім.Г.С.Сковороди  Євгену Петровичу Неліну за підтримку високого науково-методичного рівня цих занять!
    Окремо необхідно підкреслити й  активну роботу багатьох учителів фізики, які виконували додаткові домашні завдання, проходили тести самоперевірки, із зацікавленням беручи участь в усіх активностях курсів.
    Сподіваємося, що кожен з педагогів отримав на цих курсах корисний для себе поштовх до  нових методик та прийомів, які сприятимуть підвищенню ефективності навчання школярів.
    Для зворотного зв'язку після проведення цих занять ми просимо вас, шановні колеги, заповнити анкету "Підсумки курсів: враження та пропозиції", що дозволить нам скорегувати зміст та форми проведення певних занять.
   Тематичний спецкурс "Стратегія підготовки учнів до ЗНО з математики двох рівнів" як завжди викликав зацікавленість педагогів, і тому протягом 3-х днів учителі математики інтенсивно опановували ці можливі напрями підготовки своїх учнів.
   Зичимо вам міцного здоров'я, успіхів та натхнення для застосування того нового, про що ви дізналися на цих навчальних заняттях! До нових зустрічей!

Немає коментарів: