28.11.22

Вітаємо з перемогою!

      Учитель Харківської гімназії №47 Андрій Михайлович Самойлов став  переможцем Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022» в номінації «Біологія». Щиро вітаємо чудового вчителя!

      Андрій Михайлович є керівником гімназійних команд учнів, які декілька  років поспіль ставали переможцями Всеукраїнського турніру юних біологів. Його учні – переможці обласного та фінального етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології та Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.  У 2014 році його учениця Кузьменко Дар`я виборола бронзову медаль Міжнародної олімпіади з біології.  

     Зараз Андрій Михайлович та команда учнів Харківської гімназії №47 знаходяться в Сполучених Штатах Америки у м. Тайтусвилл (Kennedy Space Center), де вже мали можливість спостерігати за відльотом ракети на мисі Канаверал. Юні науковці зі своїм наставником взяли участь у програмі шкільних космічних експериментів SSEP (Student Spaceflight Experiments Program) і стали її фіналістами. Учні пройшли багато випробувань від NASA, але, незважаючи на війну, підготували свій проєкт для дослідження в космосі і тепер відправили свою міні-лабораторію на міжнародну космічну станцію на кораблі SpaceX Dragon. 

Це просто неймовірно!. Вітаємо Вас, шановний Андрій Михайлович!

За матеріалами http://www.kharkivosvita.net.ua/news/9553

Немає коментарів: