19.10.23

Найближчим часом

 

Розпочинається завершальний тиждень навчання учителів математики, фізики-астрономії та біології-екології. Колеги вивчають підготовлені матеріали, відвідують онлайн-заняття, переглядають відеопояснення. Незабаром на них чекає підсумкове тестування, яке, ми впевнені, наблизить кожного та кожну з них до успішного завершення  курсів і отримання відповідних свідоцтв про підвищення кваліфікації. 

 А ми тим часом вже починаємо готуватися до курсів у листопаді:  запрошуємо на навчання  учителів біології-хімії  (03.11.2023) та фізики (06.11.2023).  Також 06.11.2023 розпочнуться заняття курсів підвищення кваліфікації учителів інформатики. Нагадуємо, що реєстрація на всі ці курси розпочнеться за 2 дні до початку занять в кожній групі. Оскільки кількість місць в групах обмежена, рекомендуємо своєчасно пройти реєстрацію.

Нашим завданням є також  підготовка до занять з учителями, які працюють в 5-6 класах Нової української школи. Цей  буде  для нас новим викликом в умовах сьогодення, але ми маємо впоратися!

Зображення від Freepik: https://www.freepik.com/

Немає коментарів: