20.04.18

Задачі, дослідження, підручники, квести та смартфони - все це навчання фізиків!

      Цього весняного тижня, з 16 по 20 квітня, відбувалися заняття  короткотривалого фахового курсу для вчителів фізики. Особливістю навчання було насичення саме фаховими питаннями: розгляд методики навчання основних розділів курсу фізики, можливості організації розв'язування експериментальних задач, ознайомлення з  технологією BYOD та інше. 
       Окрім викладачів кафедри (С.В.К.) та методиста С.Г. Федченко до занять були залучені чудові вчителі Харкова: заслужені учителі України І.М. Гельфгат та Ф.Я.Божинова, а також М.О. Петракова. За короткий термін курсів ми всі намагалися поділитися найважливішими рекомендаціями із сучасної методики навчання фізики, аналізом сучасних програм та підручників, використанням цифрових освітніх ресурсів тощо.
     
   


   Думаємо, проведений міні-квест (до речі, в його проведенні нам допомагали методисти та викладачі кафедр на чолі з проректором з навчальної роботи С.А.Мельник!) спонукатиме вас до використання таких активних форм організації роботи з вашими учнями!
   . 
Розв'язування та захист експериментальних завдань






  Сподіваємося також , що запропоновані під час занять ідеї та продемонстровані можливості цифрових ресурсів , зокрема віртуальних моделей та мобільних додатків, будуть використовуватися вами в школі, наші шановні колеги-вчителі!  
   А досвід вашої особистої групової роботи дозволить по-новому подивитися на організацію роботи своїх учнів!
   
     

Конференція з обміну досвідом
         
   Упевнені, що корисною була й підсумкова конференція, під час якої досвідчені вчителі Л.П.Локтіонова, В.М. Сурма, І.С.Кононенко та С.В. Чуб поділилися з колегами своїм цікавим досвідом.

  

   Зичимо вам усім успіхів!  Якщо виникнуть запитання - звертайтеся на кафедру через e-mail!
Приєднуйтеся до нашої сторінки на Facebook!

Немає коментарів: