18.10.18

Завершила навчання перша група вчителів математики

17 вересня розпочали навчання на курсах підвищення кваліфікації перша група року вчителів математики (куратор групи Т.В. Попова)

Учителі не лише слухали лекції Т.В.Попової і З.І Кравченко та інших викладачів Академії., а й брали  активну участь в обговоренні актуальних питань  методики навчання математики.
Особливо цікавими та змістовними були заняття з професором Є.П. Неліним, зокрема, під час тематичного спецкурсу «Методичні та організаційні особливості підготовки учнів до ЗНО з математики».

Інтерес також викликала лекція «Інноваційні освітні технології на сучасному етапі реформування освіти» (зав. кафедри С.В. Каплун), на якій вони не лише ознайомитися з деякими освітніми трендами, але й спробували самі застосувати нові прийоми організації навчання засобами ІКТ (зокрема, з використанням

QR-кодів).

Цікаво та корисно пройшла підсумкова  конференція, під час якої  учитель математики ХЗОШ №131  І. Г. Касвінова  розповіла про досвід упровадження діяльнісного підходу в навчанні математики через проектні технології.



Учитель математики Харківського
ліцею  №107 А. Г. Герцум поділилась досвідом організації навчання дітей під гаслом, що математика може бути цікавою для всіх.
Розвиток логічного мислення на уроках математики у 5-6 класах за допомогою педагогічної технології «Росток» презентувала  І. М. Савченко, учитель математики Харківського ліцею  №89.

Сповнені нових ідей, із сяючими очима залишили курси вчителі математики.
ТВОРЧИХ ВАМ УСПІХІВ, ШАНОВНІ КОЛЕГИ! МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів: