15.11.18

Відкриті до навчання вчителі математики

    9 листопада 2018 р. завзяті вчителі математики закінчили навчання на курсах підвищення кваліфікації (куратор З.І.Кравченко). Математики з ентузіазмом брали участь у проведенні занять: створювали математичні моделі навчальних задач, обговорювали різні підходи щодо розв’язування завдань з параметром, вчилися використовувати QR-коди під час проведення уроків та ін.
   На одному подихові пройшли заняття з інноваційних освітніх технологій (С.В.Каплун) та тематичному спецкурсі (Є.П.Нелін). Вчителям математики було цікаве все, що відбувалося на заняттях.

   Закінчилися курсові заняття конференцією  з обміну досвідом, на якій колеги надзвичайно цікаво та емоційно розповіли про свої надбання. Так, З.Г.Харченко (Крисинський НВК) розповіла про реалізацію компетентнісного підходу до навчання математики, В.І.Чупрініна (Харківський ВПЦ сфери послуг)  - про важливість вивчення математики будь-яким фахівцем, Т.В.Півнева (ХЗОШ №146) - про досвід створення навчальних проектів.

     Зичимо вам, шановні колеги,  завжди були такими відкритими до нових знань. Ми чекаємо на вас, ми раді професійному спілкуванню з вами! 

https://pixabay.com

Немає коментарів: