12.12.18

Математика для досвідчених учителів (оновлено)

     Минулого тижня  завершила навчання на курсах підвищення кваліфікації група вчителів математики (куратор групи З.І. Кравченко). Слухачі мали змогу ознайомитися з актуальними питаннями методики навчання математики: комп’ютерними експериментами в конструктивній геометрії, методикою формування математичних понять та розв’язування завдань з параметрами. Цікавими для вчителів були заняття, де вони, працюючи в групах, спробували створювати тестові завдання.
   Оскільки, ця група об’єднувала досвідчених вчителів-методистів, колегам було чим поділитися з однодумцями. 
   Так, ст. учитель Харківської ЗОШ №110 В.О. Ярмак поділився власним досвідом створення дистанційних курсів; Л.Г. Стадник – вчитель-методист Харківської ЗОШ № 17 ,- розповіла про методику формування обчислювальних навичок на уроках математики, В.Ф. Карайко – вчитель-методист Харківського  ФМЛ № 27, -  провів тренінг з розв’язування
нестандартних завдань з математики.
    




Так тримати, шановні колеги! Творчої наснаги та подальших успіхів вам ! 




Активна робота в групах (відео: В.О. Ярмак)



Чекаємо вас на Світлій!

2 коментарі:

Yava07 сказав...

Доброго дня! Спонукало мене написати коментар фраза з юзабіліті "немає коментарів". Ну от, тепер буде)). Фахівці ХАНО стараються, мають достатній рівень для проведення курсів підвищення кваліфікації. Особливо маю відмітити Високий фаховий рівень володіння матеріалом і викладання С.І.Каплун, З. І. Кравченко. Ви - круті! Дякую пані Кравченко за можливість "курсантам" самим побувати в ролі вчителя - викладача! За цим майбутнє. Лекції підуть в забуття, а проведені курсантами заняття залишаться на завжди! Це фактично аксіома! Сподіваюсь - ДО ЗУСТРІЧІ, але не через 5 років, відчуваю, що це станеться раніше. Продуктивна співпраця, ось, що нас поєднає!

Кафедра МПМО сказав...

Дякуємо за високу оцінку нашої праці, хоча ми, звісно, розуміємо, що нам є над чим працювати! І ми будемо намагатися розвиватися й ділитися тим, що набули.
Сподіваємося на співпрацю з такими активними, небайдужими вчителями!
Зичимо успіхів!