11.05.19

Нових досягнень, шановні вчителі фізики та астрономії!

   10 травня закінчилися навчальні заняття курсів підвищення кваліфікації вчителів фізики та астрономії - останні цього навчального року. 
  Особливістю цих занять була їхня насиченість та обмеженість в часі, бо термін навчання збігався зі святом 9 травня. Але ми все витримали і (сподіваємося!) отримали певний поштовх до оновлення змісту та методів навчання, бажання опрацювати нові підходи до навчання, використання нових технологій.
   

   
  Значна частина навчального змісту з астрономії була реалізована викладачами та співробітниками кафедри астрономії та космічної інформатики ХНУ ім. В.Н.Каразіна, за що ми висловлюємо їм щиру подяку!
  
    Велика увага була приділена методиці навчання основних розділів шкільного курсу фізики. У цьому допомагали нові технічні ресурси Академії: мультимедійні комплекси та документ-камера, цифровий вимірювальний комплекс, робота в комп'ютерному
класі тощо. 


            Не оминули ми (як завжди!) й експериментальні задачі з використанням простих засобів!
 Ознайомлення з сучасними освітніми трендами зацікавило вчителів, а участь у практичних вправах (у тому числі, й у квесті) запам'ятається та заохотить до використання набутих навичок у своїй роботі в школі!
Експеримент!










Уміємо користуватися QR-кодами!
 
Квест



    А деякі роботи, виконані під час занять тематичного спецкурсу, можна переглянути за цим посиланням  на нашому сайті "ІКТ - учителю".

  (Автори робіт їх можуть редагувати та доповнювати , майте це на увазі!)






   Яскравою точкою курсів стала підсумкова конференція з обміну досвідом, яка продемонструвала як особливості роботи у навчальних закладах різних типів, так і загальні проблеми, які є майже у всіх педагогів. 

 І нарешті - фото на згадку:


Дякуємо за увагу та зичимо натхнення і бажання змін у вашій роботі, 
наші шановні колеги!

А ми чекаємо ваших вражень і пропозицій в нашій підсумковій анкеті -
"ПІДСУМКИ КУРСІВ: ВРАЖЕННЯ ТА ПРОПОЗИЦІЇ!
Для нас це дуже важливо!

P.S, Для кращого перегляду фотографій потрібно клацнуть на них
А ще вітаємо вас із сьогоднішнім Міжнародним днем астрономії!!!




1 коментар:

Unknown сказав...

Дякую! Цікава, насичена різноманітними формами, корисна і сучасна курсова підготовка!