17.02.20

Курси вчителів біології та хімії завершено!

Минулого тижня завершили роботу курси підвищення кваліфікації учителів біології та хімії. Під час занять обговорювалися нові підходи до навчання учнів, загострювалася увага на досягнення сучасної біологічної науки і їх використання у житті людства. Вчителі брали участь у практикумі з розв’язування задач з молекулярної біології, генетики, екології, а також обговорили ефективні підходи до навчання учнів розв’язування біологічних задач різних типів та рівнів складності.



    Хімічна частина курсів також супроводжувалася активною роботою слухачів. Вони працювали в групах, розв’язуючи
розрахункові задачі, а потім обговорювали методичні підходи до їх розв’язання. На другому тижні проводили деякі досліди з використанням цифрової лабораторії. А ще з ентузіазмом «гралися» на занятті, яке було
присвячене використанню дидактичних ігор на уроках хімії.


 
Енергійний хімічний квест
Останнє заняття на курсах традиційно було присвячене конференції з обміну досвідом. Усі були вражені виступом Скопцової Оксани Анатоліївни,  викладача хімії Коледжу харчової та переробної промисловості. Вона розповіла про свої педагогічні знахідки у  навчанні молоді. Цікаво було дізнатися про різноманітні методики визначення якості сировини та продуктів харчування, що в явному вигляді є реалізацією компетентнісного підходу до навчання.
         
 


 Сподіваємося, що ці заняття були цікавими та корисними для вас, шановні колеги. Зичимо вам подальших успіхів, самовдосконалення та гарних результатів навчання ваших учнів.


 А ми як завжди чекаємо на зворотний зв’язок за допомогою анкети «Підсумки курсів:враження та пропозиції»





Немає коментарів: