25.02.20

Навчання вчителів математики

20 лютого 2020 року закінчили навчання на курсах підвищення кваліфікації вчителі математики (група № 22, куратор З.І. Кравченко). Під час навчання в групі склалися дружні, доброзичливі стосунки.  Вчителі активно брали участь в груповій діяльності, обговорювали актуальні питання методики навчання математики. 
Слухачі мали можливість ознайомитися з комп’ютерними експериментами в конструктивній геометрії, методикою навчання учнів розв’язування задач підвищеної складності, використанням методу відрізків до розв’язування текстових задач, застосуванням
властивостей функцій під час розв’язування нестандартних завдань тощо.
Як завжди корисним та цікавим було професійне спілкування вчителів з професором Є.П. Неліним.


Закінчилися курси підвищення кваліфікації не менш цікавою конференцією з обміну досвідом, на якій Ірина Сергіївна Боякова (вчитель вищої кваліфікаційної категорії Клугино-Башкирівської ЗОШ І-ІІІ ст.) поділилася досвідом використання елементів «Школи ейдетики» на уроках математики. 

Ірина Олександрівна Ткачова  (вчитель математики ХЗОШ І-ІІІ ст. № 68) розповіла про власний досвід створення та використання сайту.

Сподіваємось, що вчителі математики будуть використовувати на практиці інноваційні технології, з якими ознайомилися під час занять.

Чекаємо на ваші відгуки та пропозиції у відповідній анкеті: такий зворотний зв’язок нам дуже потрібний!


Немає коментарів: