30.04.20

Дистанційні курси вчителів математики завершено!

     
    
 Шановні вчителі математики, сьогодні, 30.04.2020,  завершено ваше  чергове навчання на курсах підвищення кваліфікації в Харківській академії неперервної освіти! Нова форма роботи, інші умови, суперечливе ставлення, різні емоції, але зміни в організації та проведенні курсів створюють підґрунтя  до творчої діяльності та професійного саморозвитку вчителів, а це в подальшому буде сприяти підвищенню якості та результативності Вашої педагогічної діяльності.
      Відповідальне ставлення  та плідна робота під час дистанційно-заочної форми навчання, як слухачів курсів так і викладачів Академії, свідчить про великий потенціал учителів математики Харківщини.
         Зміст навчальних занять програми курсів був запропонований для вас у різних форматах – це і тезисні презентації, і відеозапис про сучасні освітні тренди (С.В.Каплун, зав. кафедри, к.пед.н., доцент),  і онлайн-лекція в середовищі Zoom Є.П. Нелін, к.пед.наук, професор), і спілкування в телефонному режимі, а також індивідуальні консультації електронною поштою з куратором групи Т.В. Поповою.
А конференція з обміну досвідом показала, що напрями  професійної практики вчителів математики  багатогранні:

Піднебесна Ольга Миколаївнаучитель математики ХЗОШ №63

Каплун-Лутицька Вікторія Станіславівна,
учитель математики Люботинського НВК №2

Муллов Сергій Володимирович, учитель математики, 
«Ветеринарний ліцей»



Скрипник Надія Костянтинівна, учитель математики ,
 КЗ «Солоницівський ліцей №3


Шановні колеги! Щиро дякуємо Вам за співпрацю! Завжди раді зустрічам із Вами! І чекаємо на ваші відгуки та пропозиції в підсумковій анкеті!
Т.В.

Немає коментарів: