12.04.21

Підтримка навчання фізики та астрономії: курси завершено!

     
      9 квітня завершилися дистанційні навчальні заняття курсів підвищення кваліфікації  "Сучасні технології в умовах змішаного та дистанційного навчання учителів фізики та астрономії". Особливістю цих курсів була інтерактивність, що забезпечувалося не лише онлайн-заняттями, але й додатковими відеокоментарями до презентацій, тестовими завданнями для самоперевірки, які пропонувалися на різних платформах  (Classtime, Google Forms, Socrative). 
          Ми вдячні викладачам та співробітниками кафедри астрономії та космічної інформатики фізичного факультету та НДІ астрономії ХНУ ім. В.Н. Каразіна за науково-методичну підтримку астрономічного блоку курсів. Неоцінений внесок зроблено й чудовими вчителями фізики Харкова, які поділилися зі слухачами курсів  своїм досвідом організації дистанційного навчання.
      На підсумковій конференції учителями було презентовано та обговорено досвід організації дистанційного навчання фізики та астрономії: виступили  Фаїна Яківна Божинова (учитель Харківської гімназії №46 імені М.В.Ломоносова), Олена Петрівна Килипко (учитель фізики Нововодолазького ліцею №1), Оксана Юріївна Севастьян (учитель фізики та астрономії Харківської гімназії №144), Марина Валеріївна Лагута (учитель фізики Балаклійського ліцею), Юлія Павлівна Антонич (учитель фізики та астрономії Харківської СШ№119), Валерій Леонідович Борисенко (учитель Новогусарівської гімназії), Ігор Анатолійович Бєлянкін (учитель фізики Чкаловського ліцею).
   Дякуємо вам, шановні колеги, за небайдужість та відданість своїй справі! Зичимо міцного здоров'я Вам та Вашим рідним!
(Клацніть на фото для збільшення!)
    Нам дуже важлива ваша думка щодо організації та змісту занять, тому просимо вас надати нам зворотний зв'язок через ПІДСУМКОВУ АНКЕТУ!
     До нових - живих та віртуальних - зустрічей!

Немає коментарів: